Jump to content
Awoo.

Can't Link to Videos


Blue Blood

Recommended Posts

As DistantJ pointed out in another topic, it's no longer possible to link to Youtube videos without them becoming embedded. Even if you use URL tags they are automatically changed to media tags when posting.It works with youtu.be addresses (example: http://youtu.be/zY4LGUJ5r3M) but not youtube.com ones.

Link to comment
Share on other sites

lemme try

yeah that's kinda weird, maybe it's just youtube videos, or maybe it's a bug.

Edited by Saint Mike Dawson
Link to comment
Share on other sites

Why don't you want them embedded?

Well the only way i see it not embedding is to link it with text, like so. otherwise just use the .be url or deal with it. the board has auto embed on and the media button is gone so theres nothing else we can do.

Link to comment
Share on other sites

Embedded videos can often be annoying when they're not the focus of the post, and lots of people still seems have to have difficulty understand how tags work so they can't can't do something like so. It's just a little things, but all these auto fixes that IPB seems to love so much are annoying.

  • Thumbs Up 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

You must read and accept our Terms of Use and Privacy Policy to continue using this website. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.